Linefanget torsk

Norsk Polar tilbyr nå linefanget arktisk torsk i porsjon og loins som en av de første markedet. Torsken er av høyeste kvalitet grunnet skånskom fangst og rask innfrysning.

 

linefanget-norsk.jpg

Fisken bringes om bord levende, blir umiddelbart prosessert og og er sjøfryst innen få timer (pre rigor). Dette gjør at det er minimalt drypptap ved tining, og den fremstår som fersk. Ja, nesten ”ferskere enn fersk”!


Linebåten Geir II gir oss et fantastisk produkt. Linefangstmetoden er bærekraftig og miljøvennlig; den er selektiv i forhold til art og størrelse, skader i liten grad havbunnen og gir fangst av høy kvalitet med relativt lite drivstofforbruk. Båten benytter seg i tillegg av dragebrønnteknologi, der fangstlinen dras opp gjennom et hull i midten av skroget under båten. Dette reduserer faren for miljøskadelig bifangst av sjøfugl.

HVORFOR LINEFANGET!

• Miljøvennlig og bærekraftig fangst
• Skånsom og umiddelbar prosessering (pre rigor)
• Førsteklasses råstoff (selektiv fangst)
• Minimalt drypptap
• Beste kvalitet
• Porsjoner og loins

 

TORSK ER SUNT!

I kostrådene fra helsemyndighetene styrkes anbefalingen om å ha fisk på menyen oftere, både fet og mager, som pålegg og til middag. I følge helsemyndighetene spiser omkring halvparten av den norske befolkningen mindre enn anbefalt. Spis fisk til middag to til tre ganger i uken!

Det er utmerkede muligheter for variasjon i sunnhetsvalget. Torsk er en sunn og mager fisk, men som likevel inneholder de sunne marine omega-3 fettsyrene, som er unike
for fisk og annen sjømat. Torsk er også en utmerket proteinkilde, rik på vitamin D, vitamin B12, jod og selen, og er i tillegg en kilde til kalium og fosfor.
Denne næringsrike fisken fortjener å stå på menyen oftere!

PRODKTER:

EPD: 3096575 Torsk, linefanget, serv.stk. 100-130g
EPD: 3097219 Torsk, linefanget, serv.stk. 130-160g
EPD: 3060886 Torskeloins, linefanget 100-140g 
EPD: 3097821 Torskeloins, linefanget 140-180g

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut